PRESSRUM


Södra Teatern | Mosebacke

För drygt 3 miljoner år sedan vandrade två upprättgående varelser över Savannen i Afrika. På en kort sträcka har deras spår bevarats och går att se än idag. Men vad hände sen?
I föreställningen Expedition Livet följer Anders Lundin människans vandring över jorden fram till idag. Det blir med stora kliv för att hinna få in emigranter, snickrande pappor, en tysk mormor och en vilsen japan. Vi ska in på fel hotell i Ystad och göra oss lustiga över digital inkompetens. Roligt, rörande och tänkvärt för det handlar om dig och mig.  Och alla andra. Vi samlas runt en medhavd lägereld. 

Med sig på scenen har Anders musikern Jonas Olofsson på kontrabas och tillsammans med Anders gitarr blir det lite som en vismusikal. Fast helt utan koreografi. Och väldigt få roller. Inga påkostade kläder heller. Men mer behövs inte.
Foto: Karin Bernhardsson / Södra Teatern

Expedition livet med Anders Lundin .jpg

För drygt 3 miljoner år sedan vandrade två upprättgående varelser över Savannen i Afrika. På en kort sträcka har deras spår bevarats och går att se än idag. Men vad hände sen? I föreställningen Expedition Livet följer Anders Lundin människans vandring över jorden fram till idag. Det blir med stora kliv för att hinna få in emigranter, snickrande pappor, en tysk mormor och en vilsen japan. Vi ska in på fel hotell i Ystad och göra oss lustiga över digital inkompetens. Roligt, rörande och tänkvärt för det handlar om dig och mig. Och alla andra. Vi samlas runt en medhavd lägereld. Med sig på scenen har Anders musikern Jonas Olofsson på kontrabas och tillsammans med Anders gitarr blir det lite som en vismusikal. Fast helt utan koreografi. Och väldigt få roller. Inga påkostade kläder heller. Men mer behövs inte. Foto: Karin Bernhardsson / Södra Teatern
Filtyp:image
Licens:All rights reserved
Storlek:6090kb