PRESSRUM


Södra Teatern | Mosebacke

Game show med Lång-Kalle & Maria
Efter en fantastisk säsong i Groggen flyttar Lång-Kalle och Maria in till Restaurang Mosebacke med sin succé Game Show med Lång-Kalle & Maria.
Den beskrivs bäst som en lagtävling där de tävlande slängs in i något som spänner mellan ett musikquiz och SVT:s 24 karat och varje gång bjuder på en intressant gästsom sätter tonen för kvällen. Nu skruvar Lång-Kalle och Maria upp game-biten, förfinar show-delen och välkomnar er till game show 2.0. 
Det här är show. Och quiz. Och krog.  När det är som bäst. Välkomna till Game Show med Lång-Kalle & Maria!
Foto: Karin Bernhardsson

Lång-Kalle (Maria).jpg

Game show med Lång-Kalle & Maria Efter en fantastisk säsong i Groggen flyttar Lång-Kalle och Maria in till Restaurang Mosebacke med sin succé Game Show med Lång-Kalle & Maria. Den beskrivs bäst som en lagtävling där de tävlande slängs in i något som spänner mellan ett musikquiz och SVT:s 24 karat och varje gång bjuder på en intressant gästsom sätter tonen för kvällen. Nu skruvar Lång-Kalle och Maria upp game-biten, förfinar show-delen och välkomnar er till game show 2.0. Det här är show. Och quiz. Och krog. När det är som bäst. Välkomna till Game Show med Lång-Kalle & Maria! Foto: Karin Bernhardsson
Filtyp:image
Licens:All rights reserved
Storlek:6090kb