2018-08-08 11:11Pressmeddelande

Mammas Nya Kille firar jul på måfå på Södra Teatern

Efter publiksuccén “Ett kunskapslyft” som sågs av 45 000 besökare återvänder Bengt Strömbro och det egensinniga persongalleriet i Mammas Nya Kille till Södra Teatern. “Mammas Nya Kille – firar jul på måfå” är en schwajnigt rolig och oberäknelig julföreställning som tar julfirandet till en ny nivå.

Göm chokladasken, förankra julgranen i taket, dubbelkolla att du har jordfelsbrytare och glöm levande ljus för nu plingar det på dörren, Mammas Nya kille firar jul på måfå. När Mammas Nya Kille firar jul sker det planlöst och bland de ogenomtänkta julfirarna hittar vi en skönsjungande Markko, en slumpstyrd Mirjo, en julilsken Lars Stenberg, en oefterhärmlig Thunder, en soltörstande Jessica samt Katla som trippar fram på tårna.

– Det känns jättekul att få stå på scenen igen och bjuda vår fina publik på något oväntat, säger Olof Wretling på en sprakig linje någonstans utanför Robertsfors, när vi når honom tjuvhuggandes en julgran redan i augusti, lite på måfå.

Mammas Nya Kille sändes för första gången hösten 2005 och programmet utsågs 2008 av P3:s lyssnare till det roligaste humorprogrammet genom tiderna. Programmet har belönats med Svenska Podradiopriset i kategorierna "Bästa svenska kanal" och "Bästa humorkanal" och nominerats till Stora Radiopriset två gånger. I sommar kunde vi höra Mammas nya Kille i Sveriges Radio P4.

Mammas Nya Kille – firar jul på måfå på Södra Teatern:

12 dec, klockan 19.00
13 dec, klockan 19.00
14 dec, klockan 19.00
15 dec, klockan 16.00 & 19.00
19 dec, klockan 19.00
20 dec, klockan 19.00
21 dec, klockan 19.00
22 dec, klockan 16.00 & 19.00

Biljetter: www.sodrateatern.com


Om Södra Teatern

Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla som välkomnar alla. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

Kontaktpersoner

Emilia Åkesson
Försäljning och marknadsansvarig / Sales & Marketing manager
Emilia Åkesson