2020-09-30 08:01Pressmeddelande

Ny bar på Södra Teatern - Cocktailbaren

Iza Boëthius, PR-ansvarig & Stella Scocco, Nöjeschef   
Iza Boëthius, PR-ansvarig & Stella Scocco, Nöjeschef

Den 9e oktober öppnar Södra Teatern upp tidigare ”Groggen” med en ny barsatsning. Cocktailbaren kommer sträva efter att följa förra halvårets succéöppning i känsla och stämning men utan de fullsmockade dansgolven.

Cocktailbaren kommer vara öppen onsdag till lördag, med spelningar helgkvällar 23-03. Bokningarna kommer göras av Södra Teaterns nöjeschef Stella Scocco som tillsammans med Stina Grape drev Södranklubben innan den fick tillfälligt pausa på grund av Covid19. 

”Det känns så kul att öppna upp de delarna av huset som vi kan öppna utan att bryta mot några restriktioner. Självklart kommer vi sakna våra dansgolv men jag tror att vi kan lyckas få till den familjära härliga stämningen som kännetecknade klubben när den va öppen. Musikprofilen blir bred som förut men kommer mest gå i linje med 3ans dansgolv - disco och house uppblandat med en och annan goding från 80-talet, någon rockballad eller varför inte lite magisk Italo.”

Stella Scocco, Nöjeschef 

I Cocktailbaren serveras det bland annat högkvalitativa drinkar i färgade vintageglas. Inredningen kommer gå mot det modernt dekadenta i toner av grönt och lila. Stämningen förväntas bli högljudd och stimmig men inbjudande och varm. Det kommer finnas gott om stora bord för hela kompisgänget samt mindre tvåor för intima samtal. 

Barchef för Cocktailbaren blir Emelie Hjärtström, tidigare en av barcheferna på Häktet. 

”Jag är verkligen så peppad att sätta min egen prägel på en sån faktiskt vacker atmosfär som Södra Teatern redan har. Att tillföra välarbetade cocktails och tableservice till en "stökig" klubbmiljö - Ja, det kommer bli en utmaning, men samtidigt ruskigt roligt! ” Emelie Hjärtström, Barchef

Lokalen har även flera chambre séparéer perfekta för större sällskap. Dessa går utmärkt att boka för ett födelsedagsfirande, en AW med kontoret eller om man känner för att samla vännerna och fira livet. Minsta antal för bokning av séparée är 15 personer. Bokning för större sällskap görs via bokning@sodrateatern.com.

Det kommer även gå att boka bord via sodrateatern.com oavsett om du vill dricka, äta, är två eller fem. Dock kommer endast hälften av borden vara bokningsbara för att det alltid ska gå att komma förbi på en spontan drink på vägen hem eller ut! 


Ämnen: Bar

Om Södra Teatern

Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

Kontaktpersoner

AD / PR
Iza Boëthius