2019-03-12 07:15Pressmeddelande

Södra Teatern rekryterar Londonskolad eventexpert

Emilia Åkesson
Säljprojektledare Södra Teatern Möten & EventEmilia Åkesson Säljprojektledare Södra Teatern Möten & Event

Från Scandic Grand Central till Rosewood i London och Haymarket by Scandic kommer nu Emilia Åkesson till Södra Teatern och Mosebacke.

Emilia Åkesson stärker Södra Teaterns team när möten- och eventverksamheten på Mosebacke växer.

– Vi är superglada över att få Emilia till Södra Teatern. Hennes kompetens och erfarenhet av service inom eventbranschen kommer att vara avgörande när vi nu utökar verksamheten, säger Therese Granberg, chef för Södra Teatern Möten & Event.

Efter att ha läst hotell och värdskap i Grythyttan hamnade Emilia Åkesson 2011 på då nyöppnade Scandic Grand Central som Food & Beverage Coordinator. Efter drygt två år flyttade Emilia till London för att få en av världens bästa serviceerfarenheter på femstjärniga lyxhotellet Rosewood London.

– Min tid på Rosewood som Events Floor Manager har gjort att “attention to details” är något som sitter i ryggmärgen. Rosewood var utan tvekan den absolut bästa skolan, säger Emilia Åkesson.

Läs också: “Vi kommer att ha fler fester hos er”

2016 flyttade Emilia hem till Stockholm igen för att starta upp Meetings & Events på Haymarket by Scandic där hon fick användning av sina nyfunna kunskaper från London.

Nu tar hon sig an Södra Teaterns anrika lokaler på Mosebacke som säljprojektledare med vision om att bygga en tät trafik och relationer till huset.

– Södra Teatern ska bli det självklara valet för alla att ha sina konferenser, fester, bröllop, middagar, möhippor… you name it! Södra Teatern är en galet unik produkt, säger Emilia Åkesson.

Södra Teatern Möten & Event – Vi är så mycket mer än en teater

 


Om Södra Teatern

Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

Kontaktpersoner

Emilia Åkesson
Försäljning och marknadsansvarig / Sales & Marketing manager
Emilia Åkesson